Jag bröt mig in i himlen för att stjäla dina tårar.

Publicerad 2015-01-09 16:47:00 i allt.,

VARFÖR ÄR LIVET SÅ UNDERLIGT????? 
 
Och jaha schyrre gick från hemlös i ett land till halvt hemlös i ett annat. Jag som trodde att en fördel med att åka tillbaka till Sverige skulle vara att slippa hitta ett jävla boende. 
 
Idag blev jag hemskickad från jobbet efter en timme pga mådde skit. Det blev snabba och mesiga hej dån samt luftkramar då alla verkade helt förskräckligt rädda för influensan. En tjej öppnade dock armarna och sa "i don't care if i get rabies". En ba jaha haha tack. Fick säga hej då till Liss-Noreen, som är min närmsta vän här, och hon gav mig en påse med en Harry Potter Chocolate Frog, kinder-choklad (how did she know liksom?!), tre små påsar Hula Hoops (ett slags snack som hon introducerade mig för och jag föll pladask) ("I was going to give you the whole bag but i got hungry..."), och ett kort med en hund på som hon hade smockat med text. Så himla fint. Grät på bussen, ofc. We're the cryers. Iallafall så mår jag ganska bra nu och misstänker att de senaste dagarnas sjukdom kanske bara varit i huvudet. Vet inte, men det känns som att hela min kropp har lagt av lite. Jag är så nära hem nu att det är som att allting släppt och då finns det knappt någon energi kvar. Fast äh vad vet jag. 
 
Ska fortsätta packa nu, kolla på OC och fortsätta bråka med min "hyresvärd". Life :-))))) Först ska jag dock googla varför det kliar i mina armhålor.
 
Btw så har jag lyssnat konstant på Tigerdrottningen de senaste dagarna. Är nykär i Kent. JAG ÄR MELODIFESTIVALEN. 
 
Sm3ll u l8er
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela