While you were sitting in the backseat, smoking the cigarette you thought was going to be your last, i was falling deep, deeply in love with you.

Publicerad 2015-03-10 17:36:41 i allt.,

 
Åh mina små fågelungar! Därute i världen! Ibland så slås jag av ba. Wow. Vi är SÅ coola. Det är så coolt hur jag har så många kompisar som är överallt runt i världen och gör helt olika saker. Blir liksom inte ledsen över de som jag inte pratat med på flera månader. Över några av mina närmsta vänner som jag bara träffat en eller två gånger sedan september. Det kanske låter konstigt och det är klart det är tråkigt men det känns liksom inte LEDSAMT. Om ni förstår. Det är ju inte meningen att vi ska leva samma liv? Vi kan ju leva olika liv men tillsammans. (Ojoj ostvarning där minsann.) 
 
Sådär ja! Där har vi dagens filosofilektion :-)))
 
Jag har fått igång internet här för första gången på över två veckor. I söndags fick jag panne och köpte en sån där mobilt bredband-grunka från 3 som en kan fylla på med internet efterhand, men det fungerade inte heller! Så jag gick dit idag, fullt redo att ragea och vara otacksam kund men sen öppnade han det och ba. Du har ju lagt in simkortet helt knasigt. JAG tyckte att jag satte in det precis som det såg ut på bilden men tydligen inte. Hade liksom puttat ut det lilla simkortet ur det stora (ni vet hur det som för telefoner finns olika storlekar?) och lagt det åt helt fel håll. Så ja. Nu ska det tydligen funka hehe. 
 
Annars har jag varit på P3-gasquen, fått nytt boende, lyckats knipa biljett till midsomMARSittningen nästa helg, kommit på en brilljant mellodrinklek (inför finalen på lördag - varje gång någon sjunger falskt ska en dricka), kirrat sommarjobb, KÖPT BILJETTER TILL PARIS OM TRE VECKOR, planerat solresa efter tentan i juni.... Ja. Life. Började nästan gråta idag pga att jag verkligen inte fattade vad en domare i Europadomstolen menade i sin särskilda mening i ett rättsfall. Det var jobbigt :( Så nu är jag hemma och ska se ett avsnitt av cougar town innan jag fortsätter plugga. 
 
Cya babes

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela