yoyoyo

Publicerad 2016-03-02 17:17:15 i allt.,

Aaallltsåååååååååå. Vaaad hääändeeerrrrr. Aaaaaahhhhhh. Waaaaahhhhhh. Alltså, tror att nu efter ett år och en månad så börjar jag bli lite trött. Bli lite rastlös, typ. Och det är ganska jobbigt för inte ens halva t3 har gått och huuuuuurrr ska jag orka resten? Men ba ORKAR inte plugga mer. Typ - imorgon har vi en hemtenta på 26 timmar om familjerätt. Vi har varit "lediga" idag och jag borde ha suttit och förberett mig och repeterat seminarium och gått igenom typ föräldrabalken och sambolagen och allt vad det är. Istället kollade jag på Chuck till kl 1, sov i 2 timmar, och sen kollat på Chuck tills nu. Waaaah. Alltså vad gör jag med mitt liv. Jag har ju lovat mig själv att aldrig nöja mig med något men samtidigt är ju det här något jag faktiskt vill? Plugga juridik liksom. Bli diktator över världen. Osv. 
 
Vill bara att hemtentan ska vara över och att det ska bli helg så att jag kan fortsätta sträckkolla på chuck. Sigh. Är inte ens taggad på att gå ut, vill bara sova. Fast det är typ det enda jag gör. 
 
 
Dock känner vi alla mig mer eller mindre väl och vet att jag är såhär typ melankolisk och lat för att jag är stressad och nervös inför hemtentan pga. måste klara den och det är såhär jag hanterar stress. Inte särskilt effektivt :)))))
 
 
 
Insåg btw igår! Mitt liv är så tråkigt och 9-5'igt att jag inte skrivit i min dagbok på flera månader för jag har inget att skriva. Varken positivt eller negativt. För det känns som att inget händer. OH NO ÄR JAG TILLBAKA HÄR IGEN. Nä måste rycka upp mig såhär kan en ju inte hålla på jeezzzz. Over n out. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela