Every picture you paint, i'll paint myself out.

Publicerad 2016-05-15 09:27:11 i allt.,

Jaha hörrni. Här sitter jag, klockan nio en molnig söndagsmorgon. Äter havregrynsgröt med bär och havremjölk medans jag väntar på att quinoan ska koka klart på spisen till min matlåda. Lyssnar på en spellista från 2012, när jag satt i baksätet på en bil som åkte genom kalifornien och undrade varför han den där killen från frankrike slutade svara när det var han som skrev till mig först. Good times. Munken öppnar klockan 10 och jag ska alltså åka dit och plugga idag, en söndag. Vaaad händer? Alltså, en måste ju cirka alltid plugga på helger men jag åker verkligen aldrig till en unilokal, om jag inte har pm eller något. Nä, inte ens då egentligen. Och jag vaknade hungrig imorse, vilket bara i sig är en väldigt ovanlig händelse. Äter frukost for once ju! Wowow. Undrar vad som händer med mitt liv egentligen. 
 
Värt att nämna nu när jag framträder som en extremt mogen och framgångsrik person är att jag inte öppnat en bok på en vecka och under de senaste två dagarna har haft step up-maraton. Med mig själv. Lyxat till mitt liv med vitlöksdip till chipsen samt ica basicmozarella till mina färska tortellinis som lagas på tre minuter. Fått panik över hur det är tre veckor kvar till tentan och alla hetsar sönder och är döstressade samtidigt som jag tänker wow, då behöver jag ju inte börja än!
 
Undrar om min quinoa är klar nu. Min gröt börjat bli äcklig, vilket den alltid blir efter två tuggor (smakar lim) och är skälet till att jag äter det cirka en gång var tredje månad. Blä.
 
Tänker åka till stockholm på onsdag. Vill stanna där till tentan. Kanske även under tentan. Klarar inte av stressen här. Det är sjukt egentligen, att vi snart är klara med väggen. 1.5 år på juristlinjen, who knew????! Inte jag iallafall. Nu har jag dock börjat fundera på om jag kommer bli klar med t3. Har varit så deppig denna vår och haft noll lust att plugga. (Dock är jag alltid deppig under våren. Och många andra årstider. Och det är ju alla andra också. Folk har så mycket ångest, har så ont. Ibland känns det som att det är normen. Må dåligt. Må skit. Ur one of us :-) ) Men alltså, jag har ju skitit i hela immaterialrätten, och hur ska jag kunna ta igen det på tre veckor? Samtidigt som jag ska göra allt det andra? Spännande. Samtidigt har jag klarat två terminer och två tentor så varför skulle jag inte klara det nu? 
 
haha, alltså vet ni? Igår fick jag ett ryck och försökte återlära mig en dansrutin från när jag var 16. Har en video från en träning som Mahlet filmat. Kan avslöja att det inte gick så bra, men jag tänker inte ge upp. Nejnej. never. Jag är ju nämligen en sådan person som aldrig ger upp :-))) Oavsett vad det gäller :-))) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela