Jag vill aldrig gå hem (nahnahnahnahnaahhh oh yeah nah)

Publicerad 2016-09-25 14:06:00 i allt.,

Här sitter jag vid farmors matbord i Varberg och lyssnar på Lorentz (!!!). Hans senaste singel (som inte är ny, i know) har så likt sound som hans gamla musik att det känns som oktober 2014 all over again. Jag behöver bara blunda för att det ska kännas som att jag promenerar runt i nya områden i Hackney med Astrid, eller står och sminkar mig innan haggan, eller står vid den lilla cupcakesvagnen på King's Cross och förvirrar alla stressade Londonbor med svensk musik. MM älskar musik så mkt!
 
Det är också en grej jag reagerat på - har börjat förkorta typ mycket och något och såna ord. Why? Låter som att jag är 12 igen på playahead och "gmn jag <3 dig så mkt" men ändå känns det mkt najs att använda dessa förkortningar just nu. 
 
Farmor kämpar på med att laga vegetarisk mat åt mig. Hon blir så uppgiven och tycker att det är SÅ jobbigt, fast vi verkligen inte äter komplicerad mat alls. När jag föreslår en soppa som hon redan brukar äta själv utbrister hon "men JA, det kan vi ju äta! Det har jag icke tänkt på!". Igårkväll när vi tittade på Mamma Mia (pga tröttnar aldrig) vände hon sig om och frågade stressat vad vi ska äta till middag söndag kväll och lunch måndag dag och vi måste gå och handla söndag dag men vad ska vi handla? Älskar min farmor. 
 
Nu ska jag mysa vidare med veckans seminarieuppgifter som jag inte förstår över huvud taget (snälla - hjälp mig. Hittegods och förskingring och stölder är svårt). 
 
Kramizzz älsk <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela