bonbonbonbonbonbon

Publicerad 2016-09-16 13:38:07 i allt.,

Hej darlings!
 
Visste ni att igår hade jag två sidvisningar? Wow. Sådan info som dyker upp när en loggar in för första gången på, vadå, typ, månader? Kul. Det är säkert jag själv som gått in i sömnen och ba why won't she write. 
 
Annars då. Hur mår jag? Jo tack bra, tackar som frågar. Jag är lite stressad just nu. Mycket på gång, oj oj, och jag låg hemma sjuk i feber i över en vecka och nu är jag så efter i skolan att det inte är sant. Har femjurmöten vareviga dag angående eventutskottet, gasque, styrelse och allt vad det är. Jag har också min första dugga på tisdag vilket ska vara lätt i och med att vi fått de 30 frågorna vi ska kunna men jag fattar ingenting pga. varit sjukt och inte kunnat läsa ut boken (Kriminalrättens Grunder - a.k.a. worst mest opedagogiska book ever). Tough life. Men Emma lyckades köpa biljetter till Bon Iver och det ger mig massor av flashbacks till 2012 när vi såg dem i London under vår praktik och oj vad det hände grejer men ändå tänker jag att ingenting hände men det var ju kul men också väldigt jobbigt och minns jag ens något från när jag var 18 år? Ytterst tveksamt. Något som inte är tveksamt är att jag när jag var 18 och yngre hade jag aldrig svensk grammatik i skolan pga. byte av högstadieskola och byte av lärare och kaos så jag kan ingenting förutom verb, subjektiv och adjektiv vilket jag insåg under engelskakursen jag läser utöver t4 när vi gick igenom objekt, subjekt, adverb och sånt där fast det var på engelska. Ni kan ju tänka er hur lost jag var. Dessutom var jag så bakis att jag inte kunde sitta stadigt vilket inte underlättade. Men det var väl också aningens självförvållat. Återigen, tough life.
 
Jag önskar att jag kunde skriva någonting riktigt och äkta som skulle leda till att jag fick beröm för ha titta du kan ju skriva vad duktig du är coolt men det enda jag åstadkommer är en debattartikel åt femjur som två andra skrev och jag la till sammanlagt två värdelösa meningar som de tog bort i slutändan och ändå står mitt namn i slutet av texten. Ha! Den ni! Men framstår ju som professionell och cool när en går in på min facebookprofil och ser alla länkar till artikeln och det kanske är det som är det viktigaste?
 
 
Oh well - back to den allmänna straffrätten, gäringsculpa och misshandel. (Btw - tydligen består vår nästa seminarieuppgift av våldtäkt med en sönderkrossad glasflaska eller något sånt.) (Har jag nämnt att jag ÄLSKAR straffrätt det är så intressant??)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela